Over ons

Als student versleten ik en mijn huisgenoten meubels in een aardig tempo. Een lift huren was te duur, dus moesten wij het doen met een katrol en hijstouw.

Aangezien wij deze spullen niet hadden, kostte dit ons iedere keer enkele tientjes.

Om geld te besparen hebben wij onze eigen verhuisbenodigdheden aangeschaft. Een katrol, hijstouw, afhoudtouw en een verhuisnet. Deze verhuisbenodigdheden zij wij vervolgens gaan verhuren in Amsterdam. Touw en Blok verhuizingen was geboren.

Katrol huren Amsterdam

Bij ons huurt u al uw benodigdheden om zorgeloos te verhuizen.

Onze klanten waarderen onze voordelige prijs en de kwaliteit van onze katrollen. Met een touw en blok kost een verhuizing tussen de 10 en de 30 euro, terwijl de kosten van een verhuislift of verhuisbedrijf flink duurder zijn. Deze lopen al snel op tot een paar honderd euro.

Het maakt niet uit waar u in Amsterdam gaat verhuizen. Doordat wij op meerdere locaties in Amsterdam zijn gevestigd vindt u ons altijd op een afstand van maximaal 10 minuutjes.

Verhuisnet huren Amsterdam

Ook voor een verhuisnet kunt u bij ons terecht. Een verhuisnet vindt u in ons inboedelpakket. Dit is een grote zak waarin u gemakkelijk verschillende kleinere voorwerpen zoals verhuisdozen kunt takelen.

Verlengstang huren Amsterdam

Hangt uw haak net iets te ver om het Touw en Blok veilig op te hangen? Geen nood, wij hebben op meerdere locaties een Verlengstang beschikbaar.

Takel- of verhuishulp nodig?

Geen probleem! Wij staan graag voor u klaar. Neem direct contact met ons op via info@touwenblok.net en wij reageren zo snel mogelijk.